-
Назва і альтернативні найменування: Зизифус (унабі, ююба, жожоба, анап, китайський фінік).
-
Походження і історія: Субтропічна плодова культура, яку вирощують в Китаї понад 6 тисяч років.
-
Рекомендації щодо посадки: Рекомендована для культивування в Україні.
-
Використання плодів: Плоди зизифусу використовуються як у свіжому вигляді, так і перероблені: компоти, мармелади, пюре, цукати.
-
Переваги сушених плодів: Можуть зберігатися понад рік без втрати якості, легко сушаться на сонці.
-
Хімічний склад: Містять 15-25% цукрів, до 5% органічних кислот, 1,5-3% білків, до 2% крохмалу, 3-4,5% жирів, до 1,1% пектинів, до 900 мг вітаміну C, 250-1250 мг P-активних речовин, макро- і мікроелементи.
-
Лікарські властивості: Використовуються для лікування простудних захворювань, захворювань печінки, нирок, шлунка, серцево-судинних захворювань.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Зизифус |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | Саджанець |
Упаковка | окс |
Виробник | часний розплідник |
- Ціна: 100 ₴